Over XO

Restaurant XO vertegenwoordigt een nieuwe definitie van ‘buitengewoon’ in de culinaire wereld. Onze naam, Restaurant XO, symboliseert onze missie om ‘extra ordinary’ ervaringen te bieden, een belofte die we bij elke maaltijd nakomen. Achter deze visie staat Pascal Ariëns, wiens culinaire kunsten traditionele gerechten transformeren in ware kunstwerken. Zijn unieke aanpak om klassiekers opnieuw uit te vinden, heeft geleid tot een menu dat niet alleen de smaakpapillen verrast, maar ook een nieuwe betekenis geeft aan gastronomische innovatie.

Fusion at its finest

Door de jarenlange ervaring van Restaurant By Pascal te combineren met vernieuwende recepten, beleef je bij XO een buitengewone fusion van Europese en Aziatische keukens. Pascal heeft met zijn team gewerkt aan het creëren van een omgeving waar elke gast zich speciaal voelt. Dit concept is geworteld in een diepe passie voor de kunst van het koken en een toewijding aan uitzonderlijke service. Ons restaurant is rijk aan voorbereiding en toewijding om een plek te creëren die niet alleen een maaltijd, maar een onvergetelijke ervaring biedt.

Fusion at its finest

Bij XO sta jij centraal. We streven ernaar om een ambiance te creëren waarin je kunt ontspannen en genieten van trendy en vernieuwend eten. We nodigen je daarom graag uit om samen met ons nieuwe herinneringen te creëren en mooie momenten te beleven.

Welkom bij Restaurant XO, waar elk bezoek een ontdekkingsreis is naar het buitengewone.