High tea, high wine &
high beer

Wil jij samen met familie of vrienden genieten van een onvergetelijke smaakbelevenis? Boek dan onze XO High Tea, High Wine of High Beer.

Reserveer jouw tafel

XO High Tea

Geniet van heerlijke zoete en hartige hapjes tijdens een luxe high tea! In ons restaurant in Kaatsheuvel  serveren we verschillende soorten thee, met huisgemaakte gebakjes, broodjes en smakelijke warme gerechtjes. Je kunt onze ‘Xtra Ordinary’ High Tea’s al vanaf twee personen bestellen en ze zijn ook geschikt voor grote groepen. Alle High Tea’s kunnen gluten- en lactosevrij en vegetarisch bereid worden. We vinden het fijn als je ons dit van tevoren laat weten, zodat we jou de beste beleving kunnen bieden.

Organiseer je een speciale High Tea als babyshower, voor Moederdag of om je verjaardag te vieren? Wij stemmen de High Tea graag af op jouw speciale gelegenheid.

XO High Wine

Ben je wijnconnaisseur in spé of smaakavonturier? Met onze XO High Wine experience nemen we je mee in een ware wijnbeleving. Tijdens verschillende rondes serveren we wijnen en hartige bites uit alle streken van de wereld. Alle wijnen en bites zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd door onze chef-kok, en zorgen voor een culinaire smaaksensatie. Ga ook op wereldreis met onze wijnen en laat je verrassen!

XO High Beer

Wat is er nu gezelliger dan samen met vrienden genieten van een heerlijke High Beer? In ons sfeervolle restaurant schenken we in 3 of 4 rondes zorgvuldig geselecteerde speciaalbieren van getalenteerde bierbrouwers. Zo wordt jij een echte bierkenner! Elk biertje wordt vergezeld van smakelijke borrelhapjes die de biersmaken complementeren. Prikkel je zintuigen met onze High Beer en reserveer direct!

Reserveren