Babyshower en gender reveal party

Nieuw leven vier je met een onvergetelijke babyshower of gender reveal party bij Restaurant XO. Hier creëren we met onze ‘extra ordinary’ filosofie een feestelijke ambiance die zowel intiem als spectaculair is, perfect afgestemd op dit wonderlijke moment in je leven.

Reserveer direct

Meer dan alleen een feest

De maanden van verwachting, leuke spanning en dromen. Een zwangerschap is een bijzondere periode in het leven van een aanstaande moeder. Bij Restaurant XO begrijpen we dat deze gelegenheden meer zijn dan alleen feesten; het is een viering van het (nieuwe) leven en de onvergetelijke momenten die je samen beleeft. Daarom bieden we een sfeervolle setting die de essentie van deze speciale dag vastlegt. Van ‘Xtra Ordinary’ decoratie tot de culinaire ervaring: wij zorgen voor een topsfeer en een feest dat tot in de puntjes geregeld is.

Originele babyshower in blauw of roze

Onze chef-kok Pascal en zijn team ontwerpen een op maat gemaakt menu dat de gasten meeneemt op een culinaire reis vol verrassingen. Of je nu voorkeur geeft aan zoete verleidingen die hinten naar de aanstaande onthulling of aan hartige delicatessen die iedereen samenbrengen, onze gerechten zullen een gespreksonderwerp zijn dat bijdraagt aan de vreugde van de dag.

Grandioze gender reveal party

De gender reveal is een moment vol anticipatie en opwinding, en wij zorgen voor een creatieve en unieke onthulling die perfect bij jullie past. Of het nu gaat om een speciaal dessert, een uniek cocktailmoment of een andere op maat gemaakte verrassing, wij garanderen een onvergetelijk moment waar nog lang over nagepraat wordt.

Vier het buitengewone

Bij Restaurant XO is elk evenement een kans om het buitengewone te vieren. Een babyshower en gender reveal party bij ons betekent dat je je kunt onderdompelen in het moment, terwijl wij zorgen voor elk detail. Van begin tot eind staan wij klaar om een vlekkeloze en gedenkwaardige ervaring te bieden die de start van dit nieuwe hoofdstuk in jullie leven viert.

Reserveer direct

Zeker zijn van een plek? Wacht niet langer en reserveer direct online.

Gender reveal of babyshower?(Vereist)
Datum(Vereist)